Telefonnummer: 0771-40 70 60
E-post: info@traningsmaskiner.com

Du är alltid välkommen att höra av dig.

Löpband billigt

Master T765 - ett mycket populärt löpband med stor löpyta

Löpband billigt

Att lyckas köpa löpband billigt men bra ställer höga krav på att man som kund vet vad man behöver. Det första du måste överväga är i vilket prisintervall du ska välja löpband för att få ett löpband av tillräckligt god kvalitet i förhållande till din träningsmängd och antalet regelbundna användare.

Vilket prisintervall du bör fokusera på beror egentligen på vilken typ av användning du och din familj förväntar er av ert löpband. Oftast kan du få ett bra löpband för promenader i de lägre prisklasserna. Om du planerar att använda ditt löpband för gång så räcker det med en mindre modell med mindre motor.
Är du en lång person bör du välja ett större löpband med längre löpmatta på grund av din längre steglängd.

Köpa löpband billigt

Om du överviktig är det viktigt att du väljer ett löpband med kraftigare motor. Framförallt vid låg hastighet utsätts löpbandets motor för en extra belastning på motorn. Detta gör att löpbandets motor lättare går för varm. Väl ett löpband med en större motor som klarar av att gå på högt motstånd i låg hastighet utan överhettning.

Prissättningen av löpband är i regel starkt knuten till funktion och kvalitet. Man får alltså vad man betalar för. Ett dyrare löpband är större, mer robust, fler inställningsmöjligheter, ett bra utbud av träningsprogram, en mjukare och tystare gång och en längre livslängd. Detta är några exempel på vad man får extra vid val av ett bättre löpband.

Löpband – Våra mest populära modeller